Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Babagan Kita

Hebei Chaoyue Standard Fastener Mould Co., Ltd. didegaké ing taun 2008,

dununge ing wilayah industri zhaogeda kutha beihan renqiu Hebei. Produsen cetakan sekrup khusus lan desainer bentuk moulds. Kanthi total investasi 5 yuta boneka AS, jembar lahan 12800 m2, area lokakarya produksi 7200 m2. Cedhak Beijing udakara 150km, Tianjin udakara 100km.

INTEGRITAS, TALENTA, KUALITAS BAGUS, MENANG, MENANGKAN LAYANAN PELANGGAN, netepi filosofi bisnis. Dirancang kanggo industri pengikat lan gawe marem kabeh pelanggan kanthi kualitas apik lan layanan paling apik.

1

Jalur produksi dilengkapi mesin mesin lapisan PVD canggih sing dikenalake saka AS.

Fasilitas liyane sing cocog kanggo nggabungake lini produksi lengkap, kayata mesin bubut CNC, penggiling otomatis, press cnc punch, tungku pengerasan vaksin, lan mesin CNC liyane. Dilengkapi tester atose, mesin inlaying, analisa nutupi, mikroskop, instrumen inspeksi 3-D lan peralatan uji coba liyane, kanggo njamin kualitas produk sing apik. Kita duwe tim teknis lan tim manajemen sing kuwat, lan nggunakake proses produksi kontrol komputer, kanggo implementasi manajemen perusahaan modern. Kita nggunakake piranti lunak paling anyar kayata CAD / CAM, Solidworks , kanggo nindakake teknologi canggih dening insinyur senior, ahli perawatan panas profesional lan desainer modern.

1609746948_QUALITY_CONTROL
1610001247_DPP_0044-----
1610001246_P1010280
1610001246_P1010271
1610001245_P1010265
1609746948_QUALITY_TEST

Perusahaan kasebut minangka kegiatan utama ing R&D

pabrik lan adol doyo header sekrup kanthi lapisan TiAIN lan cetakan. Standar GB, JIS, ANSI, DIN, BS, ISO. Gaya kepala sekrup kalebu Phillps, Slot, Pozi, Hexagon, Torx. Kemampuan produksi tahunan nganti 2,5 yuta potongan kanggo doyo kaping pindho. Salajengipun, kita terus-terusan ngupayakake kreativitas lan inovasi kanggo ngembangake cetakan sing luwih tliti, lan entuk reputasi apik ing pasar, Utamane pukulan nomer loro kanggo sekrup drywall, JDW 270F, lapisan ireng 12 * 25, produksi sekrup udakara 150.000-180.000 lembar.

Produk Kami nyakup doyo kaping pindho, Main die,

Pukulan pertama, Cutter die, pisau Cutter, Knock-out pin, Thread rolling die, Trimming die, Wire drawing die. Kabeh cetakan kanggo sekrup drywall, sekrup chipborad, sekrup mesin, sekrup nutul, sekrup kayu, sekrup pengeboran, baut lan kacang . Saliyane spesifikasi standar kasebut. Cetakan sing ora standar uga bisa diwenehake dening para pelanggan nggambar & njaluk.

1609746947_CNC_
1609746948_MOULD_PROCESSE
1609746947_HEAT_TREATMENT
1610001248_P1010130
1610001249_DPP_0011---

Pilih Chaoyue mould. Kita nyuda alangan lan biaya cetakan kanggo produksi lan desain sampeyan.

Kepuasan sampeyan minangka tujuan kanggo kabeh staf Chaoyue, kita siyap dadi mitra lan kanca sing bisa dipercaya.

1609747037_河北超跃商标证书
1609747038_20160308_0843431