Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Karbida Mati

  • CARBIDE DIE

    KARBIDE MATI

    DESKRIPSI PRODUK Carbide die yaiku mati konvensional kanggo mesin heading sekrup. Iki digawe saka bahan tungsten kanthi kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, resistansi korosi, resistensi aus lan resistensi suhu dhuwur. Iki digunakake kanggo ngasilake sirah lan bagean awak sekrup. Uga jenenge Tungsten mati . Produk Mian karbida mati: main utama, pukulan pertama, cutter die, pisau pemotong, kasus pukulan pertama, kasus pukulan nomer loro, lan karbida liyane mati. Kabeh karbida mati kanggo sekrup drywall, sekrup chipboard, sekrup bor ...