Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Kapindho Punch JIS JMP

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK
Pukulan nomer loro yaiku mati konvensional kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagian sekrup lan alur.
Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan.

STANDAR INTERNASIONAL
Institut Standar Nasional ANSI Amerika
Standar Industri JIS Janpanese
DIN Deutsch Industrial-Normen
Organisasi Standardisasi Internasional ISO
BS Inggris Standar
GB ChinaNatiaonalStandard

GAYA KEPALA SCREW
Kepala datar, endhas Oval, Kepala ikatan, Kepala wajan, Kepala bunder, Kepala truss, Kepala tombol, Kepala PF, endhas Keju, kepala Fillister.

30

GAYA SCREW GROOVE
Phillips, Slotted, Phillips / Slot, Six-lobe, Six-lobe tamper, Pozidriv, Pozidriv / Round hole, Square, Square / Slot, Triangle, Y-type, Tri-wing, S-type, H-type, Hexagon, 5-point, 8-point, Spline, Spanner, Clutch, Phillips / Slot.IND., Slot.IND.

31

SPESIFIKASI TEKNIK

32

SIZE PUNCH (Diameter & Panjang)
Diameter: Φ12mm, Φ14mm, Φ18mm, Φ23mm, Φ25mm
Dawa: 25mm

33

MATERI
HSS: M2, M3, M42.

GAYA COATING
Tanpa nutupi
Lapisan TIN (lapisan kuning)
Lapisan TiAIN (lapisan Ireng)

34

PENGIRIMAN WAKTU
Ukuran Standar: 12 Dina kerja
Kustomisasi: 15-20 Dina kerja
MOQ
50 Pcs / Ukuran
Kurang 50 Pcs, kudu mbayar biaya cetakan udakara 40US dolar.
PAKET
Pukulan kaping pindho dikemas ing karton ijo.
Kita bisa ngemot karton putih kanthi panjaluk pelanggan.
10Pcs saben Kothak.
Bobot
Φ12mm 0.24Kgs / Kothak
Φ14mm 0.32Kgs / Kothak
Φ18mm 0,55Kgs / Kothak
Φ23mm 0,85Kgs / Kothak
Φ25mm 0.94Kgs / Kothak

DETAIL TRANSPORT
Kiriman Udhara, Sepur, Laut, TNT, DHL, SF-express.

PASAR SALES
Thailand, Vietnam, Indonesia, Malaysia, India, Turki, Iran, Rusia, Pakistan, Uzbekistan, Kazakhstan, lan luwih akeh negara utawa wilayah. 

Pilih Chaoyue mould. Kita nyuda alangan lan biaya cetakan kanggo produksi lan desain sampeyan. Kepuasan sampeyan minangka tujuan kanggo kabeh staf Chaoyue, kita siyap dadi mitra lan kanca sing bisa dipercaya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita