Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Knock Out Pin

  • K-O PIN MAIN DIE PIN

    KO PIN MAIN DIE PIN

    DESKRIPSI PRODUK Mian die pin minangka rod push. Kanggo nggampangake bagean-bagean sing tiba saka cetakan, polishing digunakake kanggo nyuda kekasaran ing antarane bagean lan cetakan. Ing wektu iki, rod jacking dibutuhake kanggo nyuda bagean saka cetakan, lan kudu njaga kerusakan permukaan sing kurang kanggo bagean sekrup. cocog kanggo bagean ejecting duwe syarat presisi lan permukaan, bagean sing padha lan jarum dhukungan, thimble datar, pipa, lan liya-liyane, miturut macem-macem bagean kabutuhan ...