Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Warta

  • China Remains Most Important Pillar Of Global Car Industry Report

    China Tetep Pilar Paling Penting Kanggo Laporan Industri Mobil Global

    Telung produsen mobil utama Jerman Volkswagen, BMW lan Daimler entuk bathi "rata-rata ndhuwur" saka pamulihan pasar ing China amarga penjualan Q3 ing China mundhak sangang persen dibandhingake taun kepungkur, EY nyathet. BERLIN, 23 Desember (Xinhua) - Pasar Tiongkok maneh ...
    Waca liyane
  • China Adjusts Tariffs On Imported Commodities

    China Ngatur Tarif Kanggo Komoditas sing Diimpor

    China bakal nyetel tarif impor ing pirang-pirang produk wiwit tanggal 1 Januari 2021 kanggo nyengkuyung paradigma pangembangan anyar lan promosi pembangunan berkualitas tinggi, miturut Komisi Tarif Bea Cukai Dewan Negara. Tarif impor sementara sing luwih murah tinimbang sing paling disenengi ...
    Waca liyane
  • China To Allow Steel Material Imports Next Year

    China Ngidini Impor Bahan Baja Taun ngarep

    Wiwit taun 2021, China bakal ngidini ngimpor bahan daur ulang besi lan baja sing memenuhi standar nasional amarga ora kalebu sampah padat, ujare pejabat. Persyaratan ketat babagan manajemen impor bahan daur ulang wesi lan baja ditetepake, miturut kabar ...
    Waca liyane
  • Prancis Ngumumake Rencana 8-Bln-Euro Kanggo Nylametake Industri Mobil sing Lara

    Presiden Prancis Emmanuel Macron, Selasa, ngluncurake rencana penyelamatan wolung milyar-euro (8,78 milyar dolar AS) kanggo mbiyantu pemulihan industri otomotif domestik sing kena serangan anti-virus corona. Rencana kasebut fokus ing produksi kendaraan ramah lingkungan. "Sta ...
    Waca liyane