Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Produk

  • Straight Hole Wire Drawing Die

    Kawat Lurus Gambar Gambar Kawat

    DESKRIPSI PRODUK Gambar kawat bolongan lurus biasane nuduhake macem-macem gambar mati kawat logam, uga mati gambar serat tarik. Kabeh gambar mati duwe bolongan ing tengah bentuk tartamtu, bunder, alun, segi wolu utawa bentuk khusus liyane Nalika logam ditarik metu ing bolongan mati, ukurane saya sithik banjur ganti wujud. Baja mati cukup kanggo nggambar logam alus kayata emas lan perak. Mati bisa duwe macem-macem bolongan kanthi ukuran beda. Gambar kabel mati akeh ...
  • K-O PIN MAIN DIE PIN

    KO PIN MAIN DIE PIN

    DESKRIPSI PRODUK Mian die pin minangka rod push. Kanggo nggampangake bagean-bagean sing tiba saka cetakan, polishing digunakake kanggo nyuda kekasaran ing antarane bagean lan cetakan. Ing wektu iki, rod jacking dibutuhake kanggo nyuda bagean saka cetakan, lan kudu njaga kerusakan permukaan sing kurang kanggo bagean sekrup. cocog kanggo bagean ejecting duwe syarat presisi lan permukaan, bagean sing padha lan jarum dhukungan, thimble datar, pipa, lan liya-liyane, miturut macem-macem bagean kabutuhan ...
  • HEXAGON TRIMMING DIE

    HEXAGON TRIMMING MATI

    DESKRIPSI PRODUK Pemangkasan mati biasane digunakake kanggo motong bagean proses ing pinggir. Trimasan mati terus sekrup utawa blotok katon alus lan apik, sing cocog kanggo majelis sabanjure. Iki digawe saka bahan HSS kanthi PVD / CVD nutupi Mati pemangkasan kita cocog kanggo karbon lan baja tahan karat. Kasedhiya macem-macem ukuran kanggo M4 nganti M24 baut. Bahan Klebu: M2, M35, M42. Kita bisa ngasilake accroding dadi standar utawa gambar kosong, lan bisa nggawe R&D ...
  • PUNCH PIN HAXAGON PUNCH

    PIN PUNCH PUNCH PUNCH

    DESKRIPSI PRODUK Pin punch adhedhasar baja kacepetan dhuwur, baja bubuk dhuwur, baja tungsten lan cetakan liyane, sing cocog kanggo proses baja bagean cetakan, judhule adhem, ekstrusi adhem, stamping, hidrolik, cetakan injeksi lan industri pemrosesan liyane. Pukulan Hexagon minangka doyo konvensional kanggo kacang-kacangan. Kita ngasilake dobel heksagon saka M3 nganti M20. Yen sampeyan pesen pin dox haxagon, tulung dakwartakake diameter, dawa, A (Jembar Hexagon), F (ambane Hexagon). Kita bisa ngasilake ...
  • THREAD ROLLING DIE

    THREAD ROLLING MATI

    GAMBAR THREAD ROLLING DIE PRODUK DESKRIPSI Thread rolling die yaiku mati konvensional kanggo mesin benang sekrup. Iki digawe saka bahan HSS kanthi perawatan karburasi. Iki digunakake kanggo ngasilake sekrup. Utas gulung mati ditutup sekrup drywall, sekrup chipboard, sekrup bor sendiri, sekrup tekan, sekrup Kayu, sekrup mesin, sekrup mebel, sekrup elektronik, sekrup gabungan, Blot, Kacang, lan sekrup liyane. Kita bisa ngasilake accroding dadi standar utawa gambar sekrup sampeyan. Lan kita bisa R&D a ...
  • Second Punch JIS JDW 270F

    Punch kaping pindho JIS JDW 270F

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake kepala sekrup lan bagian alur. Pukulan nomer loro kanggo sekrup drywall. Kalebu JDW 250F, JDW 260F, JDW 270F, JDW 280F, JDW 290F, JDW 300F. Yen sampeyan pesen sekrup sekrup Drywall kaping pindho, wenehake diameter, dawa, M (jembar PH), Q (ambane PH). Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan. T ...
  • CARBIDE DIE

    KARBIDE MATI

    DESKRIPSI PRODUK Carbide die yaiku mati konvensional kanggo mesin heading sekrup. Iki digawe saka bahan tungsten kanthi kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, resistansi korosi, resistensi aus lan resistensi suhu dhuwur. Iki digunakake kanggo ngasilake sirah lan bagean awak sekrup. Uga jenenge Tungsten mati . Produk Mian karbida mati: main utama, pukulan pertama, cutter die, pisau pemotong, kasus pukulan pertama, kasus pukulan nomer loro, lan karbida liyane mati. Kabeh karbida mati kanggo sekrup drywall, sekrup chipboard, sekrup bor ...
  • Second Punch DIN 7981

    Punch kaping pindho DIN 7981

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean sekrup lan alur. Pukulan nomer loro kanggo nutul sekrup. Kalebu DIN7981 2.2, DIN7981 2.9, DIN7981 3.5, DIN7981 3.9, DIN7981 4.2, DIN7981 4.8, DIN7981 5.5, DIN7981 6.3. Yen sampeyan pesen doyo kaping pindho DIN7981, wenehake diameter, dawa, M (jembar PH), Q (ambane PH), D (diameter kepala), H (ambane endhas), R (kepala radian). Kita bisa ngasilake accroding dock liyane kanthi standar, ...
  • Second Punch JIS JMP

    Kapindho Punch JIS JMP

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagian sekrup lan alur. Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan. STANDAR INTERNASIONAL ANSI Institut Standar Nasional Amerika JIS Standar Industri Janpanese DIN Deutsch Industrial-Normen ISO Organisasi Standarisasi Internasional BS Standar Inggris GB ChinaNat ...
  • Second Punch ANSI AMF

    Punch kaping pindho ANSI AMF

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean sekrup lan alur. Pukulan nomer loro kanggo nutul sekrup. Kalebu AMF # 2, AMF # 3, AMF # 4, AMF # 5, AMF # 6, AMF # 7, AMF # 8, AMF # 10, AMF # 12. Yen sampeyan pesen kaping pindho AMF, coba dakwartakake diameter, dawa, M (jembar PH), Q (ambane PH). Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan. INTERNATIO ...