Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

PIN PUNCH PUNCH PUNCH

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK
Punch pin adhedhasar baja kacepetan dhuwur, waja kacepetan dhuwur bubuk, baja tungsten lan cetakan liyane, sing cocog kanggo proses baja bagean cetakan, judhul adhem, ekstrusi adhem, stamping, hidrolik, cetakan injeksi lan industri pemrosesan liyane.
Pukulan Hexagon minangka doyo konvensional kanggo kacang-kacangan. Kita ngasilake dobel heksagon saka M3 nganti M20.
Yen sampeyan pesen pin dock haxagon, tulung dakwartakake diameter, dawa,
A (Jembar Hexagon), F (ambane Hexagon).
Kita bisa ngasilake pinroduksi pin haxagon kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan.

SPESIFIKASI TEKNIK

50

UKURAN A0-0.02 D0-0.1 L ± 0,10 H0-0.05 d-0.01-0.2 B ± 0,10 E F
M3 2,56 ∅4.50 25.00 3.00 ∅3.22 ∅0,50 0,50 3.00
M4 3.06 ∅5.50 35.00 4.00 ∅3.66 ∅0,50 0,60 3.10
M5 4.06 ∅6.50 55.00 5.00 ∅4,76 ∅0,80 0,80 3.30
M6 5.09 ∅8,00 75.00 8.00 ∅5,78 ∅1.00 1.00 4.10
M8 6.12 ∅8.50 75.00 8.00 ∅6,98 ∅2.00 1.00 5.30
M10 8.14 ∅11,50 75.00 8.00 ∅9.34 ∅3.00 1.00 5,70
M12 10.15 ∅13.50 75.00 8.00 ∅11.72 ∅4.00 1.00 6.50
M14 12.19 ∅16.00 75.00 8.00 ∅14.00 ∅5,00 1.00 7.40
M16 14.19 ∅18.50 75.00 8.00 ∅16.35 ∅6,00 1.00 8,50
M20 17.23 ∅22.00 75.00 8.00 ∅19.89 ∅7.00 1.00 11.10
MATERI
HSS: M2, M35, M42.
GAYA COATING
Lapisan TIN (lapisan kuning)
Lapisan TiAIN (lapisan Ireng)
WAKTU PENGIRIMAN
Ukuran Standar: 15 dina Makarya
Kustomisasi: 18-20 Dina kerja
MOQ
20 Pcs / Ukuran
Kurang 10 Pcs, kudu mbayar biaya cetakan udakara 40US dolar.
PAKET
Punch pin dikemas karo plastik. Kanggo nglindhungi sirah doyo.
SAMPUNG
Kita bisa nawakake 3-5Pcs minangka conto kanggo mriksa ukuran lan kualitas, nanging sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.
Kita ora bisa ngirim doyo Kustomisasi minangka conto.

PASAR SALES
Thailand, Vietnam, Indonesia, Malaysia, India, Turki, Iran, Rusia, Pakistan, Uzbekistan, Kazakhstan, lan luwih akeh negara utawa wilayah. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita