Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Pin Punch

  • PUNCH PIN HAXAGON PUNCH

    PIN PUNCH PUNCH PUNCH

    DESKRIPSI PRODUK Pin punch adhedhasar baja kacepetan dhuwur, baja bubuk dhuwur, baja tungsten lan cetakan liyane, sing cocog kanggo proses baja bagean cetakan, judhule adhem, ekstrusi adhem, stamping, hidrolik, cetakan injeksi lan industri pemrosesan liyane. Pukulan Hexagon minangka doyo konvensional kanggo kacang-kacangan. Kita ngasilake dobel heksagon saka M3 nganti M20. Yen sampeyan pesen pin dox haxagon, tulung dakwartakake diameter, dawa, A (Jembar Hexagon), F (ambane Hexagon). Kita bisa ngasilake ...