Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Pukulan Kapindho

  • Second Punch JIS JDW 270F

    Punch kaping pindho JIS JDW 270F

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake kepala sekrup lan bagian alur. Pukulan nomer loro kanggo sekrup drywall. Kalebu JDW 250F, JDW 260F, JDW 270F, JDW 280F, JDW 290F, JDW 300F. Yen sampeyan pesen sekrup sekrup Drywall kaping pindho, wenehake diameter, dawa, M (jembar PH), Q (ambane PH). Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan. T ...
  • Second Punch DIN 7981

    Punch kaping pindho DIN 7981

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean sekrup lan alur. Pukulan nomer loro kanggo nutul sekrup. Kalebu DIN7981 2.2, DIN7981 2.9, DIN7981 3.5, DIN7981 3.9, DIN7981 4.2, DIN7981 4.8, DIN7981 5.5, DIN7981 6.3. Yen sampeyan pesen doyo kaping pindho DIN7981, wenehake diameter, dawa, M (jembar PH), Q (ambane PH), D (diameter kepala), H (ambane endhas), R (kepala radian). Kita bisa ngasilake accroding dock liyane kanthi standar, ...
  • Second Punch JIS JMP

    Kapindho Punch JIS JMP

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagian sekrup lan alur. Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan. STANDAR INTERNASIONAL ANSI Institut Standar Nasional Amerika JIS Standar Industri Janpanese DIN Deutsch Industrial-Normen ISO Organisasi Standarisasi Internasional BS Standar Inggris GB ChinaNat ...
  • Second Punch ANSI AMF

    Punch kaping pindho ANSI AMF

    DESKRIPSI PRODUK Pukulan nomer loro yaiku mati kanggo mesin judhul sekrup. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean sekrup lan alur. Pukulan nomer loro kanggo nutul sekrup. Kalebu AMF # 2, AMF # 3, AMF # 4, AMF # 5, AMF # 6, AMF # 7, AMF # 8, AMF # 10, AMF # 12. Yen sampeyan pesen kaping pindho AMF, coba dakwartakake diameter, dawa, M (jembar PH), Q (ambane PH). Kita bisa ngasilake accroding dock kaping pindho kanthi standar, lan kita bisa nggawe R&D karo gambar, conto lan panjaluk pelanggan. INTERNATIO ...