Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Thread Rolling Die

  • THREAD ROLLING DIE

    THREAD ROLLING MATI

    GAMBAR THREAD ROLLING DIE PRODUK DESKRIPSI Thread rolling die yaiku mati konvensional kanggo mesin benang sekrup. Iki digawe saka bahan HSS kanthi perawatan karburasi. Iki digunakake kanggo ngasilake sekrup. Utas gulung mati ditutup sekrup drywall, sekrup chipboard, sekrup bor sendiri, sekrup tekan, sekrup Kayu, sekrup mesin, sekrup mebel, sekrup elektronik, sekrup gabungan, Blot, Kacang, lan sekrup liyane. Kita bisa ngasilake accroding dadi standar utawa gambar sekrup sampeyan. Lan kita bisa R&D a ...