Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Tramping Mati

  • HEXAGON TRIMMING DIE

    HEXAGON TRIMMING MATI

    DESKRIPSI PRODUK Pemangkasan mati biasane digunakake kanggo motong bagean proses ing pinggir. Trimasan mati terus sekrup utawa blotok katon alus lan apik, sing cocog kanggo majelis sabanjure. Iki digawe saka bahan HSS kanthi PVD / CVD nutupi Mati pemangkasan kita cocog kanggo karbon lan baja tahan karat. Kasedhiya macem-macem ukuran kanggo M4 nganti M24 baut. Bahan Klebu: M2, M35, M42. Kita bisa ngasilake accroding dadi standar utawa gambar kosong, lan bisa nggawe R&D ...