Telpon Ponsel
0086-18631721110
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2671929
E-mail
hbcymj@qq.com

Kawat Gambar Mati

  • Straight Hole Wire Drawing Die

    Kawat Lurus Gambar Gambar Kawat

    DESKRIPSI PRODUK Gambar kawat bolongan lurus biasane nuduhake macem-macem gambar mati kawat logam, uga mati gambar serat tarik. Kabeh gambar mati duwe bolongan ing tengah bentuk tartamtu, bunder, alun, segi wolu utawa bentuk khusus liyane Nalika logam ditarik metu ing bolongan mati, ukurane saya sithik banjur ganti wujud. Baja mati cukup kanggo nggambar logam alus kayata emas lan perak. Mati bisa duwe macem-macem bolongan kanthi ukuran beda. Gambar kabel mati akeh ...